Lirik dan lagu,Bapak (didi kempot)


Lirik dan lagu,Bapak (didi kempot)
Rambut wis ra ireng
wis malih rupane
ireng dadi putih saikine
dino tambah dino
umur tambah tuo
nanging kyok kyok ora diroso

Ngadeg dadi jagad nyonggo piringe anak
mempeng kerjo ora mikir rogo
paribasan umur wis akeh cacahe
nganti bingung anggonku ngitunge

Bapak...bapak...tekadmu kuwi tak puji
Bapak...bapak...kowe koyok senopati
Bapak...bapak...panasmu ngungkuli geni
Bapak...bapak...keno angin soyo ndadi

Senajan uwis tuwo
nekad mempeng kerjo
nyambut gawe kanggo nguripi kluargo
"...bapak...senajan umurmu wis tuwo
nanging tekadmu iso dadi tulodho,
aku anakmu mung biso memuji Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagaswaras saking gusti ingkang moho kuwoso kulo,Pak anak sampean..."


Tag : Catatan
0 Komentar untuk "Lirik dan lagu,Bapak (didi kempot) "
Back To Top