Sosialisasi KPU (carane nyoblos)

pemilu
SOSIALISASI KPU : kanggo sedulure sik arep nyoblos utowo sik duwe hak pilih jo lali wayah-e nyoblos, sing durung tau nyoblos iki lho cara2ne,ben rak kliru nyoblose:

1.Sak durung budal nang TPS adus disik,ben ketok mbois,sarapan disik nek perlu sungkem nang wong tuo,rak usah ngadakne pengajian koyok budal kaji wae.
2. Teko TPS antri disik rak usah uyel-uyelan koyok antri zakat,lungguh sing apik,sing lanang lungguh biasa wae rak usah metingkrang,mbok kiro warung po?.Sing wedok lungguh biasa wae rak usah mekokok opo maneh petan nang kono.
3. Ijolno surat pemberitahuan sing soko RT diijolno karo surat suara ,ojo kliru gowo surat yo,engko surat gaden mbok gowo.
4. Nek wis oleh surat suara ndang mlebuo nang bilik/kamar nggo nyoblos ,buka'en dhisik surate engko pas kliru petugase ngekei surat nikah nang awakmu mosok rak tambah galau nek sing jomblo opo sing kenek PHP,buka surate coblosen sak karepmu,nek nyoblos rak usah mendesah koyok opo wae.
5. Nek wis nyoblos lempiten koyok asale ojo mbok untel2 lha mbok kiro gombal,ndang lebokno nang kotak suara,mlakumu biasa wae rak usah koyok artis papan atas, opo maneh mlakune rodo lemes koyok bar ngopo wae.
6. Nek wis, celupno salah siji drijimu nang tinta sing wis disediakne petugase,driji wae,ojo liyane sing dicelupne opo maneh dinggo raup
7. Bar ngono ndang mulih wis rak usah bengok2 "aku bubar nyobloosss..... ohhh,  yeesss"... Rak usah poto2an koyok wong alay utowo selpi.
8. Tekan omah sujud syukur...syukur dino rebo prei..
Tag : Catatan, Tips
2 Komentar untuk "Sosialisasi KPU (carane nyoblos)"
Back To Top